Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

110 χρόνια ζωής και υπερηφάνειας,χρόνια πολλά Ηρακλάρα!

Ήταν Νοέμβριος του 1908 και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου,όταν γεννήθηκε ο αρχαιότερος σύλλογος της Ελλάδος, και ο πρώτος της Θεσσαλονίκης ο οποίος ιδρύθηκε για να αγαπηθεί, από χιλιάδες φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη για τον τεράστιο σύλλογο που ονομάζεται Ηρακλής Θεσσαλονίκης ,είναι σαν μια φλόγα η οποία δεν σβήνει ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες πίκρες και να έρθουν, το συναίσθημα το πάθος ο ζήλος και η υπερηφάνεια, πάντα θα είναι ίδιοι. Σήμερα 29 Νοεμβρίου 2018 ο Ηρακλής που όλοι έχουμε μέσα στην ζωή μας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, συμπληρώνει το 110 έτος της ίδρυσης του.

Οι τίτλοι και οι διακρίσεις του Ηρακλή τεράστιες, οι χαρές και οι συγκινήσεις, αξέχαστες, όμως πάντα υπήρχε το κατεστημένο, των Αθηνών, ή του συμπολίτη που εμπόδιζε τον Ηρακλή να πανηγυρίσει πρωτάθλημα ή πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο που πολύ τα άξιζε, όταν οι ομάδες του ΠΟΚ έρχονταν στο Καυταντζόγλειο και έφευγαν με 3αρες, 4αρες,5αρες ακόμα και 6αρες με θύμα τότε τον Παναθηναϊκό στο αξέχαστο 6-0. Οι αδικίες όμως εις βάρος του Ημίθεου, πολλές, από την μη κατασκευή γηπέδου τους τρεις υποβιβασμούς το 1980 το 2011 και το 2017,με συνωμοσίες εναντίον του Ηρακλή ο οποίος, ποτέ δεν συμμάχησε με κανέναν ,δεν μπήκε ποτέ σε άρμα και έτσι έπρεπε να βγει από την μέση, πάντα όμως ο Ημίθεος θα είναι εδώ και ο τροχός γυρίζει 1000 χρόνια Ηρακλής.

Στο Βόλεϊ οι 15 τίτλοι συν τις Ευρωπαϊκές διακρίσεις, σε κάνουν να βλέπεις αυτές τις επιτυχίες και να παθαίνεις ίλιγγο σαν τις βλέπεις,όταν κάποιοι ανακάλυψαν το συγκεκριμένο άθλημα την τελευταία διετία,τριετία.

Στο Μπάσκετ και εκεί ο Ηρακλής έχει την δική του ιστορία, με μεγάλους παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, καθώς και με παίκτες που έχουν βγει από τα σπλάχνα του Ηρακλή, όπως οι Διαμαντίδης,Χατζηβρέτας,Ηλιάδης, Κακιούσης και άλλοι πολλοί χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κάποιον ,φέτος έχουν μπει οι βάσεις ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει δυνατός εκεί που ανήκει. Επίσης ο Ημίθεος έχει τίτλους και επιτυχίες, παντού στο Πόλο,στον στίβο βγάζοντας μεγάλους αθλητές που έφεραν μετάλλια στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες .

Γενικά ο σύλλογος Ηρακλής Θεσσαλονίκης μετράει 35 τίτλους σε όλα τα αθλήματα του, και τα καλύτερα έρχονται. Όσο υπάρχει η σπίθα στις καρδιές ,και στις ψυχές όλων των Ηρακλειδέων ,που είτε βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, είτε είναι κάθε αγωνιστική στο γήπεδο, είτε όχι αυτό που όλους τους ενώνει είναι ο Ηρακλής ο οποίος είναι τρόπος ζωής.

Χρόνια πολλά στον Ηρακλή μας χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου, και Respect σε αυτούς που έφυγαν νωρίς από την ζωή και μας βλέπουν από εκεί ψηλά και βλέπουν από τα αστέρια την μεγαλύτερη αγάπη της γης.

110 χρόνια ιστορίας,ανεξαρτησίας,αγάπης,πίστης,κόντρα σε αυτούς που έφτασαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο στον πάτο,ο Ηρακλής δεν υποκύπτει, δεν σκύβει το κεφάλι είναι περήφανος.

Ευχαριστώ τον θεό που γεννήθηκα Ηρακλής, και είμαι κάτι ξεχωριστό στην ζωή…

*Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα της κολύμβησης συνέχεια φέρνει επιτυχίες και μετάλλια, με τους νεαρούς και νεαρές να ξεχωρίζουν φορώντας τον Ημίθεο στο στήθος,αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Ένα από τα αθλήματα που έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες χαρές είναι το Βόλεϊ,εκεί όπου το καλοκαίρι έγινε μια τεράστια προσπάθεια ώστε το τμήμα να μείνει ζωντανό, και αξίζουν τα εύσημα σε αυτούς που κράτησαν όρθιο ένα μεγάλο κομμάτι του Ηρακλή,ο κόσμος έδωσε ανάσα στην ομάδα, όμως πρέπει να συνεχίσει να το κάνει με μεγαλύτερο ζήλο, ώστε να επιστρέψει πάλι ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ»,στην φυσική του θέση δηλαδή στους τίτλους.

Το μπάσκετ στους άνδρες έχει στόχο την επιστροφή του στην Α1,και εκεί γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο,ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με την παρουσία του την ομάδα, και στην πορεία αναμένεται να το κάνει περισσότερο…

Εκεί όπου ο σύλλογος έχει δεχθεί τον μεγαλύτερο πόλεμο και μάλιστα με αποδείξεις είναι το ποδόσφαιρο, παραδείγματα οι τρεις εξωαγωνιστικοί υποβιβασμοί, δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ 1980,2011,2017, τα τρία αστέρια των εγκλημάτων κατά του Ηρακλή!

Ο τελευταίος υποβιβασμός είχε δόλο,καθώς ήθελαν να αφανίσουν τον σύλλογο με στόχο την ακίνητη περιουσία του,αλλά και το σπίτι του το Καυταντζόγλειο το οποίο πληρώνει ο Ηρακλής πάνω από μια 50ετία, όμως γιατί θέλουν να σβήσουν τον Ηρακλή;

Προέχει όμως για τον σύλλογο η σωτηρία του ΓΣ,ώστε να πάρει ανάσα για να μπορέσει να εξοικονομήσει έσοδα, που θα κάνουν όλα τα τμήματα του Ηρακλή βιώσιμα, με στόχο να έχει από εδώ και στο εξής το κάθε τμήμα το σπίτι του.

Πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να καταλάβει τον ανήθικο πόλεμο που γίνεται εις βάρος του συλλόγου παντού,και να αφήσει τα λόγια κάνοντας πράξη την στήριξη του στον Ημίθεο…

Μας θέλουν αφανισμένους,θέλουν την ιστορία μας,εμείς θα τα δώσουμε έτσι;;;;

Γεννήθηκα και θα πεθάνω ΗΡΑΚΛΗΣ!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΗΝ ΣΕ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ…

Μερικές στιγμές που νιώθεις περήφανος που είσαι ΗΡΑΚΛΗΣ!

Δεν έπεσε ποτέ μέσα στο γήπεδο