Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

» Όχι» στα λάθη του παρελθόντος…Νέα σελίδα με βάσεις και στήριξη!

Όταν μιλάμε για τον πιο ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο τα συναισθήματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι πολλά.

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχει χαρίσει στον κόσμο του χαρές, υπερηφάνεια, και ανεξαρτησία, όμως και λύπες που στον χρόνο έκαναν τον Ημίθεο, πιο δυνατό και από ατσάλι!!!

Ο Γηραιός όπως τον αποκαλούν έχει περάσει πολλά, όμως οι άθλοι του είναι περισσότεροι από την μυθολογία.

Έμεινε ζωντανός κόντρα σε τρεις εξωαγωνιστικούς υποβιβασμούς, κάτι πρωτοφανές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τρεις ημερομηνίες ορόσημο 1980,2011,2017 κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει να συγχωρέσει, χάθηκαν περοουσίες ,παίκτες, προπονητές,αγωνιστηκός κορμός, αλλά δεν υπέκυψε ο Ημίθεος με τις κυανόλευκες φανέλες στο γήπεδο, και το έμβλημα του Ημίθεου στο στήθος, έδινε άλλη ώθηση και ψυχολογία στους παίκτες που το φορούσαν…

Η μαύρη πληγή του Ηρακλή, ήταν σχεδόν τις περισσότερες φορές η διοίκηση, έχει περάσει πολλά πάθη, και έχουν γίνει πολλά λάθη…

Για αυτό τέλος τα πειράματα, Παπαθανασάκη, Ρέμου,Σπανουδάκη,και άλλων που πέρασαν, ο Ηρακλής δεν έχει ανάγκη ούτε σωτήρες, ούτε μάνατζερ.

Φτάνουν τα λόγια….

Μόνο με πράξεις και έργα θα γίνει η αλλαγή νοοτροπίας, και η νίκη απέναντι στο σύστημα.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, δηλώνει ότι θέλει και είναι κοντά στον Ηρακλή, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αποδείξει με έργα αυτά που λέει, να μην μπει σε συμμαχίες, και να δημιουργήσει έναν Ηρακλή δυνατό και έτοιμο για όλα…

Από λόγια και σωτήρες χορτάσαμε,ο Ημίθεος επιστρέφει στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα πρέπει να γίνει σταθερός και δυνατός και διοικητικά φτάνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ο λαός του Ηρακλή είναι μεγάλος, πάντα και παντού είναι και ήταν κοντά στην ομάδα…

Στήριξη μέσω διαρκείας, για να πάμα τον Ηρακλή εκεί που ονειρεύομαστε….

1000 χρόνια Ηρακλής κανείς δεν αγγίζει τα όνειρα μας…

Καρίμ Σαλάχ Σορούρ, αντέχεις την πίεση και την ιστορία του Ηρακλή, είσαι έτοιμος;