Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Φιλική ήττα στα Γιάννενα για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Μέτσοβο, από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 54-53.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο,την άτυπη νίκη πήραν οι γηπεδούχοι στο τέλος αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή τους, όπως θα διαβάσετε στις δηλώσεις παρακάτω.

Για τις Ημίθεες ήταν ένα καλό τεστ για να μπαίνουν σε ρυθμό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σιαμέτης στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Τα φιλικά παιχνίδια είναι σίγουρα για να σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Μία νίκη, ακόμα και με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δεν σε καθιστά υπερομάδα ούτε βέβαια μία ήττα ακυρώνει την προσπάθειά σου. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειαζόμαστε πολύ και σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα».