Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Φεύγει από την Μίκρα που θα αλλάξει όψη,αλλαγή προπονητικού για λίγο!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και ο Τομ Παπαδόπουλος αποφάσισαν την αναδόμηση και ανακατασκευή των γηπέδων της Μίκρας, αλλά γενικά σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Η απουσία του Ημίθεου από τον χώρου του υπολογίζεται για ενάμιση μήνα, ώστε να είναι έτοιμα τα πάντα, μπαίνοντας σε Μίκρα με νέο αέρα…

Το αθλητικό κέντρο του Ηλία Θεοδωρίδη στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, μοιάζει ως την πιο πιθανή λύση που θα φιλοξενήσει τον Ημίθεο, θυμίζουμε ότι ο Θεοδωρίδης στήριξε σημαντικά την ομάδα και στον οικονομικό τομέα από την περσινή σεζόν.

Οι εργασίες αυτές στον χώρο των εγκαταστάσεων του Ηρακλή ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να γίνουν, ώστε να λειτουργήσουν ξανά με σωστές βάσεις, κάτι που δεν γινόταν επί Παπαθανασάκη, ενώ η περσινή διοίκηση έδωσε και την ψυχή της πέρυσι για να λειτουργήσουν τα πάντα με πολύ κόπο, και αγάπη για τον σύλλογο.