Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Το Σάββατο 27/10 η πρεμιέρα του Ημίθεου, πιθανή τηλεοπτική μετάδοση!

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Football league, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της, καθώς μετά τον αγώνα με την Δόξα Δράμας στην Δράμα, που θα είναι η τελευταία πρόβα για τον Ηρακλή πριν την πρεμιέρα.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη προετοιμάζονται επίσης για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο το Σάββατο στις 27/10/2018, αφού η γενική διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας, ζήτησε η αναμέτρηση να γίνει στις 27, γιατί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου υπάρχει ο αγώνας ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η «κυανόλευκη» αρχή στο πρωτάθλημα της Football League κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου, αναμένεται να είναι τηλεοπτική από την ΕΡΤ.

Η ώρα της έναρξης δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη, αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα…

Για το φιλικό στην Δράμα

Στην θύρα 6 του γηπέδου της Δράμας,θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Ηρακλή στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου, που θα αρχίσει στις 19:00, οι γηπεδούχοι επισημοποίησαν ότι το εισιτήριο θα είναι στα 10 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης κοσμος δραμα