Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Τομ Παπαδόπουλος:«Χρόνια πολλά Ηρακλάρα – Τα καλύτερα έρχονται!»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος ευχήθηκε στον σύλλογο για τα 110 χρόνια ιστορίας που συμπληρώνει ο Ημίθεος σήμερα 29 Νοεμβρίου 2018.

Το μήνυμα του Τομ Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνοπαδοί, αδέλφια, συνοδοιπόροι,

Η ιδέα του ΗΡΑΚΛΗ μας είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη. Μπολιασμένη με τις αρχές του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθε, της κοινωνικής δράσης, των αγώνων για την απελευθέρωση της χώρας και της οπαδικής υπερηφάνειας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής υπηρετώντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο DNA του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, συμμετέχει ενεργά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Ερασιτέχνη, για να τιμήσουμε όλοι μαζί και όπως αρμόζει τα 110 Χρόνια από την ίδρυση του ΗΡΑΚΛΗ.

Σ’ αυτό το κομβικό σημείο και την κρίσιμη καμπή του σωματείου μας, όσοι υπηρετούμε τον ΗΜΙΘΕΟ, οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του. Να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε όσους επιχείρησαν να μας βλάψουν ή ακόμη και να μας καταστρέψουν, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ!

Οι εποχές που η ομάδα μας δεν είχε φωνή, ανήκουν στο παρελθόν, όπως και οι δύσκολες ημέρες που ήμασταν το «εύκολο θύμα». Ο Ηρακλής αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, και δηλώνει παρών στα αθλητικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης προασπίζοντας όλα αυτά που μας κληροδότησαν οι σημαντικοί παράγοντες, οι μεγάλοι αθλητές και οι τεράστιες προσωπικότητες που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε σε αυτά τα 110 χρόνια παρουσίας, ο Ηρακλής να γίνει τρόπος ζωής.

Δανείζομαι λοιπόν, το γνωστό σύνθημα το οποίο ασπάζονται όλοι οι φίλοι της ομάδας μας για να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Τα καλύτερα έρχονται…

Χρόνια Πολλά Ηρακλή μας, για τα χρόνια που πέρασαν
Χρόνια Καλά για εκείνα που θα έρθουν
Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη