Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συνεχίζει με Μπαξεβάνο, στα 3-5 πηγάδια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα, και το πρωτάθλημα της Football League, η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του προπονητή της ομάδας Σπύρου Μπαξεβάνου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα 3-5 πηγάδια.

Επίσης η διοίκηση καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια, μέσω της αγοράς διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, την επέκταση της συνεργασίας για το ίδιο διάστημα με τον γυμναστή Θάνο Κούρτογλου που αναλαμβάνει και χρέη βοηθού προπονητή, καθώς και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάσο Κατσαμπή.
Επίσης γίνεται γνωστό, πως «έκλεισε» το αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 19/8 με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.
Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει άμεσα να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου μίας και αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων επί του παρόντος ώστε να τρέξουν οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδος.