Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Συνεχίζει βασικός ο Γιώργος Αμπάρης-Προφυλάσσεται ο Βοσνιάδης!

Ο Ηρακλής βρίσκεται με το ένα πόδι στην ολοκλήρωση της ανόδου στην Football League,και αυτό το πιστώνεται όλη η ομάδα, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο κόσμος που στηρίζει πάντα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ημίθεος σε τρία παιχνίδια στα μπαράζ έχει σκοράρει 5 γκολ, δύο με Τηλυκράτη και Βόλο και ένα με τον Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ δεν έχει δεχθεί κανένα τέρμα δείχνοντας πόσο προσηλωμένος είναι στον στόχο του.

Στα τρία παιχνίδια ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος εμπιστεύτηκε την ίδια ενδεκάδα, όπως λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, εκτός από μια περίπτωση την θέση του τερματοφύλακα, εκεί όπου στο ματς με το Απόλλων ο Παναγιώτης Βοσνιάδης τραυματίστηκε στο 26΄λεπτό στην θέση του πέρασε ο πολύπειρος Γιώργος Αμπάρης.

Ο Αμπάρης αναμένεται να συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Τηλυκράτη,καθώς το τεχνικό τιμ θέλει να προφυλάξει τον Βοσνιάδη που έρχεται από πολλούς αγώνες, και μια γεμάτη σεζόν.

Με την απουσία του Παναγιώτη Βοσνιάδη που ίσως να μην είναι στην αποστολή, αναμένεται να μπει σε αυτή, ο Τρύφωνας Γιούδας που έχει να αγωνιστεί από τον αγώνα με τον Μακεδονικό όπου τραυματίστηκε, και την θέση του από τότε πήρε ο Βοσνιάσης, ο Γιούδας ήταν τελευταία φορά στην αποστολή την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Εδεσσαϊκό, εκεί όπου αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Γιώργος Αμπάρης!

Ο πολύπειρος κίπερ είχε μεγάλη αγωνιστική απραξία, όμως αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες, μπορούν να του δώσουν ρυθμό ενόψει και της νέας σεζόν, αν παραμείνει!