Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Σαρηκεχαγιάς: «Αξίζει την εμπιστοσύνη του Ηρακλή ο Τομ!»

Στον FAIR PLAY FM 96,1 μίλησε ο  Ηρακλειδέας επιχειρηματίας Γιάννης Σαρηκεχαγιάς, στέλνοντας μήνυμα στήριξης υπέρ του του Τομ Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τομ Παπαδόπουλο:« Εκ πρώτης όψεως ήταν πάρα πολύ καλός. Ένας ευχάριστος τύπος που έχει μεγάλη αισιοδοξία. Έχει βάλει πάρα πολλά χρήματα περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πάρα πολύ σημαντικός στην ομάδα, δεν υπάρχει δεύτερος και όλοι πρέπει να τον στηρίζουμε για να προχωρήσει σε αυτά τα οποία θέλει να κάνει για να πάει μπροστά ο Ηρακλής. Δεν έχει ζητήσει απολύτως τίποτα, το μόνο που θέλει είναι στήριξη από τον κόσμο του Ηρακλή. Για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τις δόξες τις δεκαετίας του 70 και του 80».

Για τις επενδύσεις που θέλει να κάνει στην ομάδα:« Εγώ βλέπω ένα διαφορετικό Μυτιληναίο. Με το σκεπτικό τις επένδυσης έχει τέτοιες προοπτικές. Έχει ξεκινήσει να φτιάχνει τα γήπεδα από την αρχή όπως έκανε παλαιότερα και ο Μυτιληναίος. Ο Ηρακλής θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον Τομ Παπαδόπουλο. Θα τους φάμε όλους!».

Για τα διαρκείας:« Εγώ μόνος μου προσφέρθηκα να πάρω 100 εισιτήρια διαρκείας και να τα μοιράσει οπού θέλει ο Ηρακλής. Θα αγοράσω και μερικά για τη Θύρα των VIPs. Αλλά φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό, θα πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα του Ηρακλή. Ο Τομ έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτή την προσφορά και πλέον είμαστε σε συνεχή επαφή. Μιλάμε για τις προοπτικές που έχει η ομάδα όταν επιστρέψει στη πρώτη κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι ένας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον επαναφέρουμε εκεί όπου ανήκει».