Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Σαν σήμερα 18 χρόνια πριν το διπλό επί της Καϊζερσλάουτερν με 2-3!

Σαν σήμερα στις 09-11-2000, 18 χρόνια πριν ο Ηρακλής αντιμετώπισε την Γερμανική  Καϊζερσλάουτερν, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με την ομάδα του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα να επικρατεί εκτός έδρας την  με 2-3. Ο Ημίθεος παρά το αρνητικό αποτέλεσμα (1-3) στο πρώτο ματς δεν παραδόθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει και το όνειρο της πρόκρισης.

Αν και από το ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας, στην επανάληψη οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν στο γήπεδο μεταμορφωμένοι, κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του «Φριτς Βάλτερ Στάντιον» και άφησαν για τους αντιπάλους τους το ρόλο του κομπάρσου.
Ο Ηρακλής είχε τουλάχιστον έξι κλασικές ευκαιρίες με δράστες τους Κωνσταντίνου, Φοφόνκα και Σαπουτζή. Στο μεσοδιάστημα αυτών των ευκαιριών ο Κωνσταντίνου είχε μειώσει προς στιγμήν στο 54ο λεπτό 2-1.
Όλα αυτά συνέβησαν μέχρι το τελευταίο δίλεπτο της συνάντησης, όταν η ελληνική ομάδα βρήκε δίχτυα δύο φορές με τους Κωνσταντίνου (90) και Έντερσον Φοφόνκα (92) και πανηγύρισε μια αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-3.

Καϊζερσλάουτερν: Γκέοργκ Κοχ, Γιακίν (72 Μάρσαλ), Χάρι Κοχ, Κομλιένοβιτς, Μπάσλερ (46 Ρατίνιο), Ατζιτς, Γραμμόζης, Πέτερσον, Χριστόφ, Κλόσε, Τζοργκαέφ.

Ηρακλής: Ράινκε, Κυριαζής (87 Δρούγας), Μιλόγεβιτς, Ταβλαρίδης, Ξενίδης, Στολτίδης, Νίστροϊ (81 Μπελσούε), Χατζί, Σαπουτζής (83 Χάγκαν), Κωνσταντίνου, Έντερσον Φοφόνκα.

iraklis_kaizerlautern

Δείτε την νίκη στην Γερμανία:

Ρετρό ιστορίες ποδοσφαίρου ΗΡΑΚΛΗΣ σεζόν 2000-2001.Σαν σήμερα στις 09-11-2000 ο ΗΜΙΘΕΟΣ νίκησε εκτός έδρας την Καϊζερσλάουτερν με 2-3. Η ομάδα του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα (1-3) στο πρώτο ματς δεν παραδόθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει και το όνειρο της πρόκρισης. Αν και απο το ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας, στην επανάληψη οι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ μας μπήκαν στο γήπεδο μεταμορφωμένοι. Οι ποδοσφαιριστές μας κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του «Φριτς Βάλτερ Στάντιον» και άφησαν για τους αντιπάλους τους το ρόλο του κομπάρσου.Χάσαμε τουλάχιστον έξι κλασικές ευκαιρίες με δράστες τους Κωνσταντίνου, Φοφόνκα και Σαπουτζή. Στο μεσοδιάστημα αυτών των ευκαιριών ο Κωνσταντίνου είχε μειώσει προς στιγμήν στο 54ο λεπτό 2-1.Όλα αυτά συνέβησαν μέχρι το τελευταίο δίλεπτο της συνάντησης, όταν η ελληνική ομάδα βρήκε δίχτυα δύο φορές με τους Κωνσταντίνου (90) και Έντερσον Φοφόνκα (92) και πανηγύρισε μια αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-3. 💙👕👊⚽

Gepostet von Η Μ Ι Θ Ε Ο Σ 1908 am Freitag, 9. November 2018