Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Προβάδισμα ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διπλό στο Περιστέρι!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 1-2 του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Θύελλα Καμαρίου στους «Ζωσιμάδες».

Η ομάδα των πρώην κυανόλευκων Μιχάλη Μπουκοβάλα, Γιάννη Λουκίνα, αλλά και Αντί Λίλα που φόρεσε τον Ημίθεο στο παρελθόν, έχοντας πολλές αλλαγές στην σύνθεση της συνέχισε το νικηφόρο σερί.

Θυμίζουμε ότι οι Ατρόμητος και ΠΑΣ βρίσκονται στον 1ο όμιλο και είναι αντίπαλοι του Ηρακλή, ο οποίος καιρού επιτρέποντος αύριο φιλοξενείται από την Θύελλα Καμαρίου στην Νάξο, και στην συνέχεια υποδέχεται τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο χθεσινό παιχνίδι εκτός από τον Μπουκουβάλα που πέρασε ως αλλαγή στο 62΄στην θέση του Αποστολόπουλου, άλλος πρώην κυανόλευκος αγωνίστηκε 90΄λεπτά ο λόγος για τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη του Ατρόμητου.

Έτσι αγωνίστηκαν οι δύο αντίπαλοι του Ημίθεου:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65′ Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (85′ Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46′ Κουλούρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62′ λ.τ. Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75′ Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55′ Σκόνδρας), Κάστρο.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Γκολ: 76′ Κουλούρης / 18′ Κρίζμαν, 40′ Ξύδας

Και οι κάρτες:

Κάρτες: / 25′ Μιχαήλ, 35′ & 50′ (2η κίτρινη – κόκκινη) Σιόντης, 70′ Νεόφυτος, 71′ Ευαγγέλου, 90+4′ Κούζικ