Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ποντίκης: «Έγιναν λάθη στον σχεδιασμό»

Για την απομάκρυνση του Παύλου Μυροφορίδη και τα λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό μίλησε ο Προέδρος του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης.

Ο Πρόεδρος του Ιδρυτικού σωματείου του Γηραιού, Νίκος Ποντίκης, σχολίασε την απόφαση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να απομακρύνει τον έμπειρο τεχνικό διευθυντή και τόνισε πως πλέον χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός από την αρχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας:

«Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε από τότε που ξεκίνησε η ομάδα, τα λάθη έγιναν τότε. Εμείς είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται με το Μετοχικό Κεφάλαιο. Ο σχεδιασμός ο δικός μας ήταν τελείως διαφορετικός, είχαμε αποφασίσει να πάρουμε 7-8 παίκτες γιατί πιστεύαμε ότι ένας κορμός από πέρσι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην Β’ Εθνική. Αντίθετα ήρθαν 17 παίκτες και μάλιστα μεγάλης ηλικίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα σε θέματα ψυχολογίας, είχαμε μάλιστα και μία βεβιασμένη αλλαγή του προπονητή, αρκετοί παίκτες ήρθαν αργά χωρίς προετοιμασία και σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία είδαμε το αποτέλεσμα εχθές, οπού ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα μέχρι στιγμής και νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, οι οποίες είναι δύσκολες γιατί η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών είναι σε έναν μήνα».

Για την αποχώρηση Μυροφορίδη:

«Δεν μας εξέπληξε καθόλου η αποχώρηση του γιατί εκείνος ανέλαβε τον σχεδιασμό του υλικού οπότε έχει και αυτός τις ευθύνες του».

Για το ονόματα που έφερε ο Μυροφορίδης:

«Μία ομάδα δεν γίνεται μόνο με τα ονόματα. Οι ομάδες χτίζονται βήμα βήμα, εμείς πήγαμε από τον πρώτο όροφο στο ρετιρέ. Δεν χρειαζόταν τόσες μεταγραφές και ειδικά με τόσους μεγάλους παίκτες σε ηλικία. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με ονόματα, ούτε με μεγάλες μεταγραφές αλλά με δουλειά και σωστό σχεδιασμό».

Για την αμυντική συμπεριφορά:

«Ειδικά η άμυνα μας δεν υπήρχε καθόλου, φάνηκαν τα προβλήματα από το πρώτο κιόλας γκολ που φάγαμε. Όλη όμως η ομάδα έχει πρόβλημα πέρα από τις αμυντικές αδυναμίες, φάνηκε η άμυνα μας πολύ αργή με αποτέλεσμα οι παίκτες των αντιπάλων να φαίνονται παικταράδες και να τους περνάν σαν σταματημένους. Δεν μπορεί να είναι αγωνιστική συμπεριφορά σοβαρών παικτών, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, από κει που λέγαμε ότι θα ρίξουμε 5-6 γκολ καταλήξαμε να χάσουμε».

Για τον αντικαταστάτη του Μυροφορίδη:

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό αλλά για εμένα δεν είναι θέμα ενός ανθρώπου. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να στρώσει την ομάδα, θέλει μία ομαδική προσπάθεια. Να υπάρχει ένα τμήμα σκάουτινγκ για τα μεταγραφικά, είναι θέμα συνεργασιών και οργάνωσης. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό από το μηδέν».