Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Παρών και η χρυσή κολυμβήτρια του Ηρακλή Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Summer Camp!

Ο Ιούνιος έφτασε καλό μήνα σε όλο τον κόσμο του Ημίθεου, με ευχή όλων μας αυτό το καλοκαίρι να φέρει αισιοδοξία και επιτυχίες…

Σε 17 μέρες ξεκινάει το 1ο Summer Camp του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, και όλο και περισσότεροι σπουδαίοι αθλητές,χρυσοί Ολυμπιονίκες,παγκόσμιοι πρωταθλητές θα είναι παρών.

Παρών στην μεγάλη γιορτή θα είναι η χρυσή κολυμβήτρια του Ηρακλή Φιλιώ Ραυτοπούλου , η οποία μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του και σίγουρα το μέλλον της ανήκει.

Μαζί με τον προπονητή της Μίλτο Χαλκιά, βρέθηκαν στο Ira store και δήλωσαν παρών στην μεγάλη διοργάνωση -γιορτή του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ:

H Φιλιώ Ραυτοπούλου, αθλήτρια της κολύμβησης, με χρυσό στους Βαλκανικούς αγώνες και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και 2 ασημένια σε παγκόσμιο σχολικό και σε πολυεθνής αγώνες δεν σταματά να μας κάνει περήφανους!

Μας επισκέφθηκε στο IRA store και θα είναι μαζί μας και στο IRA camp!
#IRAcamp #meet_the_champions