Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ο Ηρακλής πρωταγωνιστής και αυτόνομος την νέα σεζόν!

Ο Ηρακλής με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου κλείνει το κεφάλαιο της Γ ΄ Εθνικής.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου τερμάτισαν στην πρώτη θέση τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα μπαράζ ανόδου για την Football League, απόλυτα δίκαια και μάγκικα αφού ανέβηκε ένα βουνό, για μια ομάδα που χτίστηκε ουσιαστικά στο μηδέν!

Τα συγχαρητήρια στην διοίκηση, και τον κόσμο που ήταν παντού παρών!

Η  νέα μέρα και ο επενδυτής που θα ωθήσει τον Ηρακλή, αρχικά στην Football League και στην συνέχεια εκεί που στο γήπεδο ποτέ δεν έπεσε!

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος για το χτίσιμο και την δημιουργία μίας ομάδας, που θα γίνει το φαβορί για άνοδο χάρις το όνομα, την ιστορία, την φανέλα, τον κόσμο!

1980, 2011,2017 τρεις ημερομηνίες ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου!

Η επόμενη μέρα για το μπάσκετ και το βόλεϊ, με αποφάσεις και χωρίς λάθη!

Η ΚΑΕ Ηρακλής μέσω δήλωσης του κυρίου Δρακοπούλου ο οποίος είπε πως παραμένει στην προεδρία της ομάδας, με στόχο να πάρει την άνοδο για την Α1 χωρίς όπως υποστήριξε τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στο τιμόνι της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο Αυτοκράτορας έκλεισε μια επιτυχημένη χρόνια, φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου και εξασφαλίζοντας την συμμετοχή στην Ευρώπη.

Πλέον εκεί πρέπει να έρθει οικονομική στήριξη ώστε να συνεχίσει να ονειρεύεται ο κόσμος του Ηρακλή, κάτι καλό από τους παίκτες του Γιάννη Ορφανού.

Όσο αφορά τον στίβο εκεί τα πράγματα έχουν πάρει την σωστή κατεύθυνση, η κολύμβηση και το τμήμα της Υδατοσφαίρισης κάνουν την δική τους προσπάθεια, για να φέρουν τον Ημίθεο εκεί που αξίζει….

Στήριξη,αγάπη, και πίστη στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδος!!!

Μην ξεχνάτε και το πρώτο Summer Camp του  ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ από 18-24 Ιουνίου στους Χορτατζήδες.