Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Οι Ουρουγουανοί που αγωνίστηκαν στον Ηρακλή!

Η Ουρουγουάη πραγματοποίησε μια πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας, φτάνοντας ως τους 8′ λίγο ήθελαν ως τον ημιτελικό όμως το λάθος του τερματοφύλακα τους Φερνάντο Μουσλέρα, τους στοίχισε όπως και η απουσία του Έντινσον Καβάνι.

Αξίζουν τα εύσημα στον προπονητή τους Όσκαρ Ταμπάρες που παρότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ήταν παρόν, στήριζε με όλες του τις δυνάμεις τους παίκτες αλλά και όλη την Ουρουγουάη, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων.

Αποτέλεσμα εικόνας για οσκαρ ταμπαρες

Το Bluenews.gr με αφορμή την πορεία και τον αποκλεισμό της «Σελέστε» από το την συνέχεια του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, σας θυμίζει τους Ουρουγουανούς που φόρεσαν την φανέλα του Ηρακλή!

Ουρουγουάη : Πάμπλο Λίμα (2010), Ρομάν Μαρσέλ (2010)

Ένζο Σκόρτσα (2013-14).

Την αρχή έκανε ο Πάμπλο Λίμα

Πάμπλο Λίμα

Ο Πάμπλο Λίμα φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή την σεζόν 2010-11 με 21 συμμετοχές και 1 γκολ με απευθείας φάουλ κόντρα στον Εργοτέλη, ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ αποχώρησε λόγο του υποβιβασμού της ομάδα το 2011.

Ο αριθμός που φορούσε ήταν το 13.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Παμπλό λιμα Ηρακλης

Μαρσέλ Ρομάν

Ο Μαρσέλ Ρομάν ήταν ο δεύτερος παίκτης από την Ουρουγουάη που φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή, την σεζόν 2010-11 σε μόλις τρία παιχνίδια, ήταν δανεικός και αποχώρησε.

Ο Μαρσέλ Νίκολας Ρομάν Νούνιες όπως ήταν το πλήρες όνομα του φορούσε τον αριθμό 14, ενώ σήμερα αγωνίζεται στην  Οριέντε Πετρολέρο της Βολιβίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρομάν Μαρσέλ

Ο τελευταίος Ουρουγουανός ήταν ο Ένζο Σκόρτσα.

Ένζο Σκόρτσα

Ο Ένζο Σκόρτσα ήρθε στον Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2014, ήταν προσωπική επιλογή του Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος, για να δώσει λύσεις στην επίθεση του Ηρακλή. Ο Ουρουγουανός μέσο επιθετικός αγωνίστηκε σε 13 ματς με την κυανόλευκη φανέλα σημειώνοντας 2 γκολ, το πρώτο κόντρα στην Καλαμαριά με κεφαλιά αν και είχε ύψος 1, 66 και το δεύτερο κόντρα στον Φωστήρα, πάλι με κεφαλιά απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Σκόρτσα φορούσε τον αριθμό 30.

Αποτέλεσμα εικόνας για εντζο σκορτσα

Η συνέντευξη του Σκόρτσα στο Bluenews.gr στις 26-6-2017.

Ένζο Σκόρτσα σε Bluenews: Όμορφες αναμνήσεις από τον Ηρακλή,μου έχουν μείνει τα συνθήματα του κόσμου!