Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Οι οπαδοί της Χάμαρμπι αποχαιρέτησαν Μπακιρτζίογλου με εντυπωσιακό τρόπο(vid)

Ο Κένεντι Μπακιρτζίογλου είναι έτοιμος να πει αντίο στο κεφάλαιο ποδόσφαιρο, κρεμάζοντας τα παπούτσια του, ο 38 χρόνος Σουηδός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Χάμαρμπι από το 2012 και έχει αγωνιστεί για έντεκα χρόνια στον σύλλογο.

Οι φίλοι της ομάδας της Σουηδίας του ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό αποχαιρετισμό με (COREO) o Μπακιρτζίογλου   έχει φορέσει στο παρελθόν για δυο σεζόν, την φανέλα  Ηρακλή, την Κυριακή έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα των «πράσινων» εντός έδρας και το αντίο των φίλων της Χάμαρμπι ήταν συγκινητικό.

Οι οπαδοί της ομάδας του γέμισαν το «TELE 2» στη Σουηδία έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό coero με πράσινα και ασημένια χαρτόνια και έγραψαν το όνομα του, Κένεντι, ενώ στο πέταλο των φανατικών φίλων της ομάδας υπήρχε σε όλο το πέταλο η προσωπογραφία του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπακιρτζίογλου έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του και τα παιδιά του μίλησε στον κόσμο της ομάδας του ενώ έκανε και τον γύρο θριάμβου λέγοντας συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της Χάμαρμπι.

Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του τον πήραν και τον σήκωσαν στα χέρια με τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να χειροκροτούν τον 38χρονο μέσο.

 

Πηγή: sport24.gr