Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Οι εκλεκτοί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης!

Ο προπονητής του Ηρακλή Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή για τον αυριανό (9/12) αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Football League, με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Καυτανζόγλειο (15.00),αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Επιστρέφει στην αποστολή ο Κώστας Καζναφέρης!

Σ’ αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσεΐν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι), Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Κώστας Καζναφέρης.

Με 16 παίκτες έρχεται η ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ομάδα της Άρτας που θα αντιμετωπίσει τον Ημίθεο στο Καυτανζόγλειο έχει στόχο να δείξει ένα καλό πρόσωπο παρά τις απουσίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός, Μανώλης Παπαματθαιάκης έχει διαθέσιμους όλους κι όλους 16 ποδοσφαιριστές.

Οι Κυριάκης, Παναγιώτου, Μπεκατώρος είναι τραυματίες, ο Καραγιαννίδης δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί και ο Μαχαίρας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές που έχει στη δθάθεσή της η τεχνική ηγεσία είναι οι: Παππάς, Στεφανάκος, Χρούσιελ, Καπίας, Παπανίκου, Καψάλης, Παντίδος, Γυφτοκώστας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο, Μασούρας, Άλεξιτς, Παπαδόπουλος, Λίτσκας, Μασούρας.