Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

«Ναι» Βασιλειάδη, καθαρός από χρέη στη Football League!Αφού τον έριξαν τώρα τα γυρίζουν!

Έχοντας κάνει τα  «μύρια όσα» για να βγάλουν τον Ηρακλή από τη μέση, ρίχνοντας τον τρεις φορές εξωαγωνιστικά το 1980,το 2011, και το 2017 με στόχο την μεγάλη ακίνητη περιουσία του συλλόγου σε Χορτατζήδες και Μίκρα!

Όμως δεν τους πέρασε αυτό, αφού και στις περιπτώσεις ο Ημίθεος έμεινε ζωντανός, και επιστρέφει εκεί όπου στο γήπεδο δεν έπεσε ποτέ!

Τα νέα που έρχονται από την Αθήνα είναι ευχάριστα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Θετικός εμφανίζεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για την απαλλαγή των «κυανόλευκων» από τα χρέη που δημιούργησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο Ηρακλής δεν ζητά χάρες αλλά την δικαιοσύνη, και να εφαρμοστεί ότι και στην Παναχαϊκή!

Οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» δεν ζητούν προνομιακή μεταχείριση αλλά να ισχύσει ό,τι ακριβώς και για την Παναχαϊκή.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ Ηρακλής θα βαρύνουν αποκλειστικά τον «Καναδό», όπως ακριβώς και τον πρώην μεγαλομέτοχο των Πατρινών, Πότη Τσιριμπή.

Ο λαός δεν ξεχνά δεν συγχωρεί μόνος δρόμος για την επιστροφή η εκδίκηση,μόνο έτσι θα έρθει η ηθική ικανοποίηση για όσα έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια ο Ηρακλής!

Η νέα σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα έρχεται, με σωστούς ανθρώπους, χωρίς λάθη και με μια στελέχωση της ομάδας μόνο με Ηρακλειδείς!

Μην ξεχνάμε και αυτά!

Σύμφωνα με τα επίμονα και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ των ΜΜΕ των Αθηνών, τα οποία υπέγραφαν εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι του – καλούμενου ως – «κυβερνητικού» ρεπορτάζ (αυτό, το οποίο ασχολείται με θέματα ΕΠΟ, Λίγκας, υφυπουργείου Αθλητισμού και των άλλων φορέων του χώρου), οι ομάδες οι οποίες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εξασφαλίσουν  άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2017-2018, με βάση τα αντικειμενικά οικονομικά δεδομένα τους, ήταν οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα!!!