Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νίκη ανόδου…Μίλησε ο κόσμος στις κρίσιμες στιγμές!(Εικόνες)

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ηρακλής, στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας, για την 8η εξ αναβολής αγωνιστική της Α2 μπάσκετ ανδρών, μένοντας μόνος στην κορυφή.

Ο Ημίθεος επικράτησε ύστερα από παράταση με 93-90, με την κανονική διάρκεια να τελειώνει στο 82-82.

Η νίκη αυτή ήταν σημαντική για πολλούς λόγους, κυρίως γιατί ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα στην υπόθεση της πρώτης θέσης που δίνει την απευθείας άνοδο στην Α1, αλλά γεμίζει με περισσότερη ψυχολογία την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Ο κόουτς του Ημίθεου μετρά πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, βάζοντας την σφραγίδα του στην μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Μίλησε ο κόσμος στα κρίσιμα σημεία

Πολύ σημαντικό ρόλο στην νίκη αυτή έπαιξε και ο παράγοντας έδρα, με τον κόσμο του Ημίθεου να ωθεί την ομάδα στην νίκη, αφού στα κρίσιμα σημεία ήταν παρόν.

Κορυφαίος της νίκης μισής ανόδου,ήταν ο Κώστας Κακαρούδης με 23 πόντους, ο οποίος κράτησε τον Ηρακλή ζωντανό σε πολλά σημεία, επίσης πολύ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Ρουτκάουσκας που σημείωσε και αυτός 23 πόντους.

Επίσης ξεχώρισαν οι Πολυτάρχου με 13, τον οποίο στερήθηκε ο Ημίθεος στα μισά της τέταρτης περιόδου, αφού αποβλήθηκε με 5 φάουλ,ο Σοκ με 11 και ο Καλαϊτζίδης με 10.

Ήρωας της τελευταίας στιγμής ήταν ο Μιχάλης Γιαννακίδης που σημείωσε το τρίποντο στην παράταση που κλείδωσε την νίκη.

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Παναγιώτου, Τζαφλέρης, Παντελίδης

Δεκάλεπτα: 27-27, 48-47, 61-62, 82-82 (κ.δ.), 93-90 (παρ.)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κ. Μέξας): Αγγελακόπουλος, Αθανασούλας 6, Σοκ 11 (2), Ρουτκάουσκας 23, Πολυτάρχου 13 (3), Φίλλιος, Κακαρούδης 23 (1), Αποστολίδης 1, Μπένας, Καλαϊτζίδης 10 (2), Γιαννακίδης 4 (1), Τζουγκαράκης 2

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ν. Βετούλας): Βασιλόπουλος 10 (1), Δημητριάδης 15 (2), Καράμπουλας 15, Μπατής 5 (1), Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος 12, Κομποδιέτας 2, Σάφτενααρ 12, Κατούφας 4, Σαχπατζίδης, Κανονίδης 9 (2), Τσαγκαράκης 6 (1).