Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Νίκησε τον ΠΑΣ αγγίζοντας την πρόκριση,τιμήθηκαν Μπουκουβάλας και Λουκίνας!

Με νίκη όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει τον θεσμό του κυπέλλου ο Ηρακλής, αφού για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, περιμένοντας ένα θαύμα για να προκριθεί.

Αυτό που περιμένει ο Ημίθεος είναι, να μην κερδίσει ο Ατρόμητος αύριο την ομάδα της Γ΄Εθνικής την Θύελλα Καμαρίου εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Ηρακλή, για το σημερινό παιχνίδι Τάσος Κατσαμπής παρέταξε τον Ημίθεο με πολλές αλλαγές δίνοντας ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως σήμερα να αγωνιστούν, όπως οι Γρηγοριάδης,Καζναφέρης,Γιαννίτσης,Κωστούλας,ενώ πέρασε αλλαγή ο Πτηνόπουλος.

Τα γκολ της νίκης σημείωσαν στο 58΄ο Χρήστος Ρόβας ύστερα από ασίστ του Γιάννη Πασά, και στο 76΄ο Σίλβα Κλέιτον με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Η βαθμολογία:

1 ΠΑΣ Γιάννινα 6
2 Ηρακλής 6
3 Ατρόμητος 3 (2 παιχνίδια)
4 Θύελλα Καμαρίου 0 (2 παιχνίδια)

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68′ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73′ Περόνε), Ρόβας (83′ Πτηνόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (84′ Τζημόπουλος), Βιδάλ (45′ Νάουμετς), Ευαγγέλου, Λουκίνας (83′ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

Στο ημίχρονο τιμήθηκαν για την προσφορά του στον Ηρακλή οι Μπουκουβάλας και Λουκίνας!

Ο πρώτος ήταν αρχηγός του Ημίθεου, προσφέροντας στον Ηρακλή, έχοντας 111 συμμετοχές με 1 γκολ από το 2013 ως το 2016, όπου αποχώρησε λόγο της διοίκησης Παπαθανασάκη.

Παρότι δεν αγωνίζεται στον Ηρακλή, δεν στάθηκε εμπόδιο όταν κινδύνεψε η ομάδα με αφαίρεση βαθμών εξαιτίας και πάλι της διοίκησης Παπαθανασάκη-Καγιούλη, τον 30 χρόνο Αγρινιώτη δεξιό οπισθοφύλακα,τον διακρίνει το ήθος του.

Από την άλλη πλευρά ο πρώτος σκόρερ της σεζόν 2014-15 με 15 γκολ, Γιάννης Λουκίνας ήταν και αυτός πιστός στρατιώτης της ομάδας, μέχρι τον άθλο της παραμονής την σεζόν 2016-17, όπου ο Ηρακλής υποβιβάστηκε εξ΄αγωνιστικά.

Ήταν άτυχος λόγο ενός τραυματισμού που τον άφησε πίσω, όμως και αυτός πρόσφερε στον Ηρακλή, για αυτό και η διοίκηση το αναγνώρισε αυτό, και τους τίμησε με ανθοδέσμη στο ημίχρονο, από τον διοικητικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Σάκης Χατζόγλου.

Είδε την νέα του ομάδα ο Ρόκα, που λίγο πριν είχε ανακοινωθεί.

Παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο και τον Ηλία Θεοδωρίδη.

Οι δηλώσεις:

Ο Τάσος Κατσαμπής δήλωσε, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης κυπέλλου:

«Αγωνιστήκαμε απένανι σε μία δυνατή ομάδα της Super League, με έναν εξαιρετικό προπονητή και την κοιτάξαμε στα μάτια. Δείξαμε ποιος πραγματικά είναι ο Ηρακλής, αφήνοντας πίσω μας την τραγική εικόνα, που δείχνουμε στη Football League και αυτό μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, ανεξαρτήτως από το αν δεν ήρθε η πρόκριση.

Η νίκη και η εμφάνιση αυτή ήρθε με αρκετά παιδιά, που ήταν παροπλισμένα, χωρίς παιχνίδι και αυτό με ικανοποιεί ιδιαιτέρως.

Μακάρι αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το restart της ομάδας, την αφετηρία για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική παρουσία του Ηρακλή ο Γιάννης Πετράκης, υπογράμμισε:

«Ο Ηρακλής, σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται, σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται αγωνιστικά, παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Και μάλιστα, διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικό υλικό και αυτό το απέδειξε σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν ήμασταν καλοί και ο Ηρακλής επικράτησε δίκαια, καθώς διαθέτει μεγάλες δυνατότητες και εμπειρία».