Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Μπαμπαλιούτας: «Σημαντικό για τον Ηρακλή η επιστροφή στην Ευρώπη!»

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε, λίγο πριν την πρώτη μάχη του Ηρακλή με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Ημίθεο η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιτέλους ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ευρώπη. Στο παρελθόν είχαμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, ευελπιστούμε να ζήσουμε το ίδιο και τώρα και σιγά-σιγά να κάνουμε μια καινούρια αρχή.

Η ομάδα μετά την τελευταία νίκη είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα που μέχρι πρόσφατα ήταν αήττητη. Δεν την έχουμε δει στο βίντεο, θα την παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Ταξιδεύουμε αύριο, εκεί θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση- προετοιμασία της ομάδας μας. Εμείς θα τα δώσουμε όλα ώστε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τη ρεβάνς στην έδρα μας που είναι ένα καλό ατού. Καλό είναι να διαβάσουμε καλά την αντίπαλη ομάδα, να δούμε τις αδυναμίες και να μπορέσουμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα εκεί μέσα».