Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Μετρήσεις από διατροφολόγο-διαιτολόγο στις ακαδημίες στίβου του ΓΣ Ηρακλής!(Εικόνες)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής παχυσαρκίας, έγιναν μετρήσεις από την διατροφολόγο-διαιτολόγο MSc Αναστασία Μαμάτσιου, στις ακαδημίες στίβου του ΓΣ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής παχυσαρκίας η σημερινή και το τμήμα στίβου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τις σωματομετρήσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες του, σε συνεργασία με τη διατροφολόγο-διαιτολόγο MSc Αναστασία Μαμάτσιου.
Έπειτα και από την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας (18:00-21:00) τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν προσωπικά στους γονείς και στο κάθε παιδί ξεχωριστά, σε διάστημα περίπου δυο εβδομάδων.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 12:00, η εξειδικευμένη διατροφολόγος θα βρεθεί ξανά στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με όσους γονείς και κηδεμόνες το επιθυμούν, σχετικά με τη διατροφική καθοδήγηση των παιδιών τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται