Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Μέχρι την Τετάρτη ο νέος προπονητής

Η διοίκηση του Ηρακλή εξετάζουν πολλές περιπτώσεις τεχνικών για να αντικαταστήσουν την ξαφνική απόλυση του Σάκη Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας χθες (17/2).

Η «λύση» της συνεργασίας ήρθε αιφνιδίως μετά την ήττα της ομάδας στην Πολίχνη, σε ένα χρονικό σημείο που κανείς εντός και εκτός της ομάδας δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Ωστόσο, από τη στιγμή που οι ιθύνοντες αποφάσισαν την απομάκρυνση του Σάκη Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας, η αναζήτηση του επόμενου προπονητή του Ηρακλή, καλά κρατεί, ένα θέμα που πρέπει να κλείσει μέχρι την Τετάρτη, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νάουσα την Κυριακή.

Κύριο μέλημα της διοίκησης είναι η πρόσληψη ενός προπονητή που όχι μόνο θα οδηγήσει τον Ηρακλή στην απευθείας άνοδο, αλλά θα παραμείνει και μέχρι την μεγάλη κατηγορία.