Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Κοντά στην επιστροφή στον Ημίθεο, Ζιαμπάρης,Πασάς,Στάμου και Περόνε!

Όπως έγινε γνωστό από εχθές ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, είναι και πάλι ο Παύλος Μυροφορίδης που επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, με στόχο όπως και τότε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Η επιστροφή του φέρνει εξελίξεις και στα μεταγραφικά, αλλά και συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο, αλλά και τον γενικό αρχηγό Τάσο Κατσαμπή, για το υπάρχον υλικό,αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν.

Η πρόσληψη του «Μύρο» φέρνει κοντά στην Μίκρα και πάλι τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας, ο λόγος για τους Εμάνουελ Περόνε,Νίκο Ζιαμπάρη, Δημήτρη Στάμου, και Γιάννη Πασά, παίκτες που γνωρίζουν τον Ημίθεο και λείπουν μόλις έναν χρόνο από το Καυταντζόγλειο, λόγο του υποβιβασμού στην Γ΄Εθνική!

Σχετική εικόνα

Ο Εμανουέλ Περόνε έπαιζε το όνομα του εδώ και καιρό για την επιστροφή του στον Ηρακλή, ήταν ψηλά στην λίστα του Σπύρου Μπαξεβάνου και προ της έλευσης Μυροφορίδη, ο 35χρονος Αργεντινός επιθετικός την σεζόν που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της Λάρισας και είχε καλή παρουσία.

Σχετική εικόνα

Ο Νίκος Ζιαμπάρης, ο 27 χρόνος κεντρικός αμυντικός, όταν αποχώρησε από τον Ηρακλή , είχε ένα πέρασμα από τον ΟΦΗ,ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σίγουρα πρόκειται για μια καλή περίπτωση με εμπειρία στα μετόπισθεν του Ημίθεου.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης πασσας

Ο Γιάννης Πασάς, ο  28 χρόνος μεσοεπιθετικός που φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, οι συντελεστές του Bluenews.gr του ευχόμαστε να ζήσει και να ευτυχίσει και καλούς απογόνους. Από τον Ημίθεο φόρεσε τα χρώματα του συμπολίτη Άρη έχοντας και τον Παύλο Μυροφορίδη μαζί του, είχε πολύ καλή παρουσία στους κίτρινους βοηθώντας για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Γνωρίζει πολύ καλά τον Ηρακλή και διαθέτει εμπειρία…

Αποτέλεσμα εικόνας για σταμουΣχετική εικόνα

Τέλος, ο Δημήτρης Στάμου, ο  27 χρόνος κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ,  φεύγοντας από τον Ηρακλή, αγωνίστηκε πέρσι με τον Πλατανιά στη Super League, όμως η κακή εικόνα των Κρητικών στο πρωτάθλημα δεν βοήθησε ούτε τον ίδιο, που είχε μια μέτρια σεζόν!

Είναι ο παίκτης ο οποίος έχει βιώσει και τους δύο εξωαγωνιστικούς υποβιβασμούς του Ηρακλή το 2011 και το 2017, γιατί το μακρινό 1980 ήταν αγέννητος.