Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Κοντά στην ανανέωση Αθανασούλας, Κακαρούδης,στο προσκήνιο Ματαλών,Τσάμης και Σίμτσακ!

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή ετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και το πρωτάθλημα της Α2 με στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Α1, ο πρόεδρος της ομάδας επέλεξε να διατηρήσει στο τιμόνι της ομάδας τον προπονητή του δεύτερου μισού Λεύτερη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Την θέση του τιμ μάνατζερ μετά την απομάκρυνση του Θανάση Δούνη αναμένεται να πάρει ο Παρασκευάς Μουρατίδης, ενώ στον αγωνιστικό προγραμματισμό είδη δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν, ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Γκαγκαλούδη που θα συνεχίσει στο Αιγάλεω, και τον Στάθη Παπαδιονυσίου που θα αγωνίζεται στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Στις ανανεώσεις θετικός δείχνει να συνεχίσει στην ομάδα ο Κώστας Κακαρούδης που αγωνίζεται στην θέση 3, ενώ γίνονται συζητήσεις και με τον 31χρονο φόργουορντ Γιάννη Αθανασούλα ώστε να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ημίθεου, ένας παίκτης που έχει το σουτ από τα 6,75 και αγωνίζεται κυρίως στο 4.

Στις μεταγραφές θετικός εμφανίζεται στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ηρακλή ο Θεσσαλονικιός γκάρντ Μάριος Ματαλών, που παρότι ακούγεται έντονα για Ισραήλ αναμένεται να έρθει στον Ηρακλή, ενώ και ο έμπειρος γκάρντ Άγγελος Τσάμης σκέφτεται την προοπτική του Ημίθεου.

Τέλος στο στόχαστρο και εξετάζεται είναι και ο 37 χρόνος ψηλός με μεγάλη εμπειρία Βασίλης Σίμτσακ, που πολιορκείται και από άλλες ομάδες κυρίως της Α1, για να δούμε που θα καταλήξει ο  ύψους 2.05 Αθηναίος φόργουορντ – σέντερ .

Ο Βασίλης Σίμτσακ με την φανέλα του Περιστερίου.

Ο Μάριος Ματαλών με την φανέλα του Απόλλων Πάτρας κόντρα στον Ηρακλή.

Και ο Άγγελος Τσάμης με την φανέλα του Χολαργού.

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγγελος Τσάμης χολαργος