Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Καραντώνης: «Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο»

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3, στο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στάθης Καραντώνης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Να ευχαριστήσω την διοίκηση της Κέρκυρα για την φιλοξενία. Σαν διοικηση της ΠΑΕ Ηρακλής αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε είμαστε μαι διοίκηση έξι εβδομάδων το κύριο μέλημα μας είναι η το αγωνιστικό τμήμα. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ανεκπλήρωτες και δείξαμε πολύ πάθος, στο δεύτερο ημίχρονο ευελπιστούμε να σκοράρουμε και να είμαστε οι νικητές. Σήμερα παίζουνε δύο συνδιεκδηκιτές της ανόδου. 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Ηρακλής: 

Υπάρχουν κάποια προβλήματά που ευελπιστούμε να τα ξεπεράσουμε, προσπαθούμε να έχουμε ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα για να βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Προσπαθούμε συνεχώς για για το καλύτερο.