Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Η πρώτη κούπα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που πήρε εκδίκηση!

Τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο της χρονιάς πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε με 4-2(2-2 κανονική διάρκεια) της Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να εκδικείται την συμπολίτισσα για τους δύο χαμένους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 και το 2016.

Για την Ατλέτικο δύο γκολ πέτυχε ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ στην παράταση σφράγισαν την νίκη Σαούλ και Κόκε, ενώ για την άλλη ομάδα της Μαδρίτης αρχικά ισοφάρισε ο Μπενζεμά, και ο Σέρχιο Ράμος έδωσε προβάδισμα από την άσπρη βούλα, ως εκεί όμως…

Οι δύο ομάδες έφτασαν εδώ καθώς η Ρεάλ είναι νικήτρια του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, και η Ατλέτικο κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτός είναι ένας τίτλος που η κάθε ομάδα θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και όχι μόνο, με τους «ροχιμπλάνκος»να δείχνουν πιο διψασμένοι σε σχέση με την ομάδα του Λοπετέγκι, που τα έχει σαρώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Σίγουρα η ήττα αυτή χτυπά καμπανάκι για τους «μερένχες» που έχασαν τον ηγέτη τους Κριστιάνο Ρονάλντο που συνεχίζει στην Γιουβέντους, αλλά καλούνται να δείξουν πως μπορούν να πετύχουν και χωρίς αυτόν!!!

Από την άλλη η διψασμένη και ενισχυμένη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, κράτησε τον ηγέτη της Αντουάν Γκριεζμάν,έμεινε ο Ντιέγκο Γκοντίν στην άμυνα, πήρε από την Μονακό τον Λεμάρ, δείχνοντας πως φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει, την περασμένη σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη κορυφαία διοργάνωση, όμως στον Γιουρόπα έδειξε από την αρχή σοβαρότητα και με επίδειξη δύναμης κατέκτησε τον τίτλο…

Στόχος της είναι ο μεγάλος όμως όπως και η Βαλένθια δεν κατάφερε να τον πάρει, και στην συνέχεια χάθηκε από την ελίτ η νίκη της Ατλέτικο είναι ότι παραμένει ψηλά, κόντρα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που είναι κολοσσοί οικονομικά.

Όσο για την πολυνίκης ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ, δεν πρέπει να φέρει την καταστροφή για την απώλεια ενός τίτλου!!!

Οι φανέλες αυτών των ομάδων ζυγίζουν πολλά κιλά, μακάρι κάποια στιγμή ο Ηρακλής μέσω της δυναμικής του κόσμου του, αλλά και όχι μόνο να μπορέσει να βρει ένα παράδειγμα τέτοιο, όπως η Ατλέτικο, να έχει έναν οικονομικό ηγέτη που να μπορεί να του φτιάξει το δικό του σπίτι, και να καταφέρει αυτό το άπιαστο όνειρο που λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ να το ζήσει αληθινά, με σωστά μεθοδικά, και με ένα ποδόσφαιρο δίχως βρομιές, μπορεί ο κάθε φίλαθλος να ονειρευτεί τα αστέρια, μεγάλο παράδειγμα ο ΑΠΟΕΛ του γνωστού μας Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι:

1΄,79′ Ντιέγκο Κόστα, 98′ Σαούλ , 104′ Κόκε- 27′ Μπενζεμά, 63′ Ράμος πεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώναςδιεξήχθη σε ουδέτερη έδρα, καθώς έγινε στο Ταλίν της Εσθονίας.

Η Ρεάλ έχασε διεθνές τρόπαιο έπειτα από 13 νίκες σε τελικούς (τελευταία ήττα το Διηπειρωτικό από την Μπόκα Τζούνιορς το 2000).

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο (76′ Θεμπάγιος), Κρόος (101′ Μπόρχα Μαγιοράλ), Ισκο (83′ Λούκας Βάθκεθ), Ασένσιο (57′ Μόντριτς), Μπέιλ, Μπενεζμά

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Χουανφράν, Λούκας, Ροδρίγο (71′ Βιτόλο), Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (90′ Τομάς), Γκριεζμάν (57′ Κορέα), Ντιέγκο Κόστα.