Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Η «κυανόλευκη» Συγχρονισμένη Κολύμβηση σημείωσε σημαντικές εποδόσεις! (pics)

Στο Διεθνές Meeting της Σύρου οι αθλήτριες  της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή, σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις και πολλές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η ενημέρωση του Τμήματος:

Στην τέταρτη θέση το ομαδικό μας και στην έκτη το ελεύθερο ντουέτο, στο διεθνές meeting στη Σύρο ! Σήμερα έκλεισαν οι αγώνες με την συμμετοχή των αθλητριών μας στο καλλιτεχνικό γκαλα!

Image may contain: 8 people, people smiling

4η θέση και ελάχιστη απόσταση από το βάθρο για τις αθλήτριες μας Καραπαναγιώτου και Αγγελοπούλου στο τεχνικό ντουέτο !

Image may contain: 2 people, people smiling, outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

2η θέση και ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η αθλήτρια μας Αγγελοπουλου Κωνσταντινα, για το αγώνισμα του τεχνικου σόλο ,στο Fina World Series Beetles Cup 2018 στη Σύρο .

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Δείτε και το βίντεο:

Όταν άλλες ομάδες (ελληνικές κ μη) φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα σου και όταν νέες κοπέλες συναντούν την λαϊκή παράδοση χορεύοντας τον "Ικαριώτικο" δημιουργείται ένα συναίσθημα που κάθε παιδί και γονέας πρέπει να βιώνει μέσα στον αθλητισμό. Μπράβο στην Eugenia Koutsoudi, στις αθλήτριες και στους γονείς!

Gepostet von Συγχρονισμένη κολύμβηση – Synchro Iraklis am Montag, 18. Juni 2018