Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Επιστροφή στο «40» για τον Αμπάρη,ποιοι άλλοι το φόρεσαν!

Ο Γιώργος Αμπάρης επέλεξε να ξανά φορέσει στον Ημίθεο τον αριθμό που φορούσε όταν ξεκινούσε την καριέρα του, δηλαδή το 40, μετέπειτα πήρε την φανέλα με τον αριθμό 1.

Στην πρώτη θητεία ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε από το 2001-07 σε 98 παιχνίδια, στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των: Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, ΦΚ Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, και από πέρυσι τον Οκτώβριο φορά ξανά τα γάντια του Ηρακλή, στην περσινή σεζόν δεν υπήρχαν σταθεροί αριθμοί ήταν από το 1 ως και το 18.

Ο γκολκίπερ από την Νάουσα με τον αριθμό 1.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος αμπαρης

Εδώ με τον αριθμό 40

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος αμπαρης

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τον αριθμό «40».

Από τον Ζοέλ Επαλέ στον Μάκη Γιαννίκογλου και τώρα ο Γιώργος Αμπάρης ξανά!

Ζοέλ Επαλέ

Ο Ζοέλ Επαλέ στην δεύτερη θητεία του με τον αριθμό 40, τον οποίο πήρε και όταν ήρθε στον Ημίθεο τον Ιανουάριο του 2005, τον Ιανουάριο που επέστρεψε ξανά το «10» το φορούσε ο Μπογκντάν Μάρα.

Ο Καμερουνέζος αγωνίστηκε στον Ηρακλή 2005-2007 με 56 συμ. και (21)γκολ, στην δεύτερη θητεία του το 2011 φόρεσε τον Ημίθεο σε 10 παιχνίδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζοέλ Επαλέ

Ο Ζοέλ με το «10» στην πλάτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζοέλ Επαλέ

Μάκης Γιαννίκογλου

Ο 25 χρόνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή και τον αριθμό 40, από το 2015-17 έχοντας 6 συμμετοχές.

Ο Γιαννίκογλου με τον αριθμό «40» του Ηρακλή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης Γιαννίκογλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάκης ΓιαννίκογλοÏ