Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Εντυπωσιακό το νέο βίντεο για τα διαρκείας!

Εντυπωσιακό είναι το νέο βίντεο της ΠΑΕ Ηρακλής όσον αφορά τα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με τους παίκτες να κάνουν προπόνηση και δύο φίλαθλοι να περνούν από μέσα κρατώντας έναν καναπέ.

Φέρε και εσύ τον δικό του καναπέ στην Μίκρα και πάρε διαρκείας…

Δείτε το βίντεο:

Day 2 Καναπές

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_iraΟι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIPCredits.Act. Ira Katsouda / Andreas PaspatisFilmed / Edited. Jannis TomtsisIRAKLIS FC 2018 All rights reserved ©

Gepostet von FC Iraklis 1908 am Mittwoch, 10. Oktober 2018