Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Εντυπωσιακό και το τρίτο σποτ για τα διαρκείας και τους καναπέδες! (vid)

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει η ΠΑΕ  Ηρακλής, την διαφημιστική καμπάνια για τα διαρκείας, μαζί με την κοινωνική προσφορά στη «ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ»,η  Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης  συνεχίζουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν τη φορά το όνομα της πρωταγωνίστριας είναι  (Ήρα), με τον πρωταγωνιστή να φορά το μπλουζάκι «Βάσια – Lego», που μπορείτε να προμηθευτείτε από το IRA Store.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της  στο Facebook, έχει γράψει τα εξής, μαζί με το τρίτο βίντεο της σειράς:

 

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!
Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!
Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!

#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_ira

Οι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.
Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIP

Day 3 Καναπές

Φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας!Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι!Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!#Iraklis #Iraklisfc1908 #sol_iraΟι καναπέδες θα δοθούν στο ΡΕΤΟ.Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, ένα δίκτυο Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με σκοπό την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς.Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν όλες τις Θύρες εκτός των VIPCredits.Act. Ira Katsouda / Andreas PaspatisFilmed / Edited. Jannis TomtsisIRAKLIS FC 2018 All rights reserved ©

Gepostet von FC Iraklis 1908 am Donnerstag, 11. Oktober 2018