Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δεκαέξι χρόνια χωρίς τον Γιόβαν Γκοΐκοβιτς, Γκόϊκο ζεις για πάντα Ηρακλής!video(εικόνες)

Σαν σήμερα 22 Δεκεμβρίου του 2001 , έφυγε από την ζωή σε τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στην χώρα του ο Γιόβαν Γκόϊκοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχαν περάσει από την ομάδα εκείνο το διάστημα, ο Γιόβαν αγαπήθηκε από τον κόσμο για το ήθος και το μαχητικότητα που έδινε κάθε ματς.

Ο Γκόϊκοβιτς την ατυχή μέρα στο ατύχημα ,χτύπησε σε κολόνα, και σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας το αυτοκίνητο του είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Ο θάνατος του ήταν ακαριαιός, στην συνέχεια έπρεπε να ενημερωθεί η σύζυγος του η οποία έμαθα τα άσχημα μαντάτα από τον τότε αντιπρόεδρο Τέλη Μπατάκη, ο οποίος της το είπε ενώ σε λίγο καιρό θα έφερνε το δεύτερο παιδί τους στην ζωή.

Στις 13-1-2002 οι παίκτες η διοίκηση και ο κόσμος του Ηρακλή τίμησαν την μνήμη του,στο ματς με την ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο, από την αρχή ήταν κοντά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν και συμπατριώτες.

Όπως και να έχει όμως ο Γκόϊκο δεν θα ξεχαστεί ποτέ από όλους στον Ηρακλή, έχει μια θέση στην καρδιά μας , είναι κομμάτι της ιστορίας μας.
Είναι κρίμα που έφυγε μόλις στα 26 αλλά τώρα παίζει μπάλα στα αστέρια και φοράει τον Ημίθεο στο στήθος.
Γκόϊκο ζεις για πάντα Ηρακλής!

Αποτέλεσμα εικόνας για γιοβαν γκοικοβιτς

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα