Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας!»

Σε μία δήλωση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, την κακή αγωνιστική εικόνα, την δεύτερη απομάκρυνση προπονητή και τα άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η δήλωση του Τομ Παπαδόπουλου:

«Φίλοι και οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ,

Ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν μπορούσα να δεχτώ και ούτε θα ανεχτώ ποτέ στο μέλλον, ποδοσφαιριστές, που μετά από ήττα όχι μόνο δεν βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και δεν διορθώνουν την εικόνα τους, αλλά αντίθετα εξακολουθούν να παρουσιάζονται αδιάφοροι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα ήθελα δε να διευκρινίσω, ότι εδώ και καιρό, βλέποντας τις αρνητικές εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αλλά και την ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων σχετικά με το μέλλον της ομάδας και την υλοποίηση των στόχων της, ζήτησα εγώ ο ίδιος προσωπικά από τον κ. Ελευθερόπουλο, την απομάκρυνση από τον βασικό κορμό παικτών, που έδειχναν αδιαφορία.

Πρόθεσή μου δε, ήταν και είναι από την πρώτη στιγμή, παρότι δεν μου αρέσει καθόλου να εμπλέκομαι στην δουλειά του προπονητή, να απομακρυνθούν ποδοσφαιριστές που έδειχναν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βάρος της φανέλας και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Στόχος μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα του βασικού κορμού της ομάδας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα νέο σύνολο από τον Ιανουάριο, αντάξιο της ιστορίας του Ηρακλή.

Τέλος, αναγνωρίζω ότι σαν στρατηγική, οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητή δεν βοηθούν μια ομάδα να βρει ρυθμό να αφομοιώσει τακτικές και συστήματα και να εναρμονιστεί με την φιλοσοφία ενός τεχνικού. Είναι λάθος. Όμως στην παρούσα φάση δεν γινόταν διαφορετικά.

Η ήττα στη Δράμα, δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας, τον οποίο θα καταθέσουμε άμεσα σε συνέντευξη Τύπου. Απόφασή μου είναι μέσα από τις ενισχυτικές κινήσεις που θα γίνουν να αλλάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την εικόνα της ομάδας. Και αυτή θα την αλλάξουμε!

Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε σε αγωνιστική κρίση, έχουμε όμως και τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να την ξεπεράσουμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση με χρονικό ορίζοντα τον ερχόμενο Γενάρη.

Είναι επίσης γεγονός ότι οι ήττες μας έχουν πληγώσει, ότι αυτή η βαθμολογική καθίζηση δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε έτσι όπως θα θέλαμε όταν πριν από λίγους μήνες αναλάβαμε να οδηγήσουμε αυτό το μεγάλο καράβι. Ωστόσο, μέσα από αυτή την δύσκολη και επίπονη διαδικασία δεν έχουμε χάσει το θάρρος μας. Αντίθετα έχουμε πεισμώσει για να αλλάξουμε ολοκληρωτικά την εικόνα του Ηρακλή.

Κι εγώ προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα την αλλάξουμε. Θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας. Όλες οι μεγάλες ομάδες στο παρελθόν έχουν περάσει κρίσεις. Στην δική μας περίπτωση ήρθε πολύ γρήγορα, αλλά τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν. Και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επαναφέρουμε τον Ηρακλή σε πρώτη φάση στις νίκες και σε δεύτερη εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.»