Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Δήλωση Τομ Παπαδόπουλου: «Θέλω να αγοράσω τον Ηρακλή!»

Ο δεύτερος, κατά σειρά, ενδιαφερόμενος επενδυτής για τον Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πρόθεση για την αγορά της ΠΑΕ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έδωσε απτές αποδείξεις του ενδιαφέροντός του, μιλώντας για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με ενδιαφέρει 100% ο Ηρακλής, είμαι σε συζητήσεις και θέλω να αναλάβω εξ’ ολοκλήρου την ομάδα».

Έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί πως δεν επιθυμεί να συνδράμει με χορηγία το σύλλογο, αλλά να αποκτήσει τις μετοχές της νεοσύστατης εταιρίας.

Σε ερώτηση για το στάδιο που βρίσκονται οι ως τώρα συζητήσεις του είπε:

«Μιλάμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή, γνωρίζω τι χρειάζεται για να γίνω μεγαλομέτοχος. Αυτό που με απασχολεί και εξετάζω με τους συνεργάτες μου είναι το θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ισχύει και τι χρέη θα αναλάβουμε.

Όπως καταλαβαίνετε είναι πράγματα που μας απασχολούν, θέλουμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Είναι μία διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκαθαρίσει».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει χρόνος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορούμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τις μετοχές στην κατοχή μας».

Σε ερώτηση, για το αν μαζί του είναι και ο άμεσος συνεργάτης του, Νικ Σακίεβιτς, απάντησε:

«Φυσικά. Ο Νικ είναι άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου και από κοινού συζητάμε για τον Ηρακλή».

Ο Τομ Παπαδόπουλος, που η εταιρεία μαρμάρων που έχει, αποτελεί εκ των χορηγών της ομάδας μπάσκετ του NBA, Φιλαδέλφεια 76ερς και όχι μόνο, πρόσθεσε:

«Ο Ηρακλής για εμάς προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Γνωρίζω πως υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, όμως εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χρόνο για να πάρουμε την ομάδα».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ηρακλή, που σε λίγη ώρα θα βρεθεί στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει την «ανοικτή» προπόνηση της ομάδας:

«Θέλω ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ιστορικός σύλλογος και μακάρι όλα να πάνε καλά».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο SDNA