Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Από τον Τάσο Κατσαμπή στον Παναγιώτη Βοσνιάδη το «44»

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης που σχεδόν πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής φορούσε την φανέλα με το 1, φέτος επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 44, το οποίο φορούσε και στην θητεία του στον Αγροτικό Αστέρα.

Στην πρώτη του παρουσία του στον Ηρακλή είχε το 33, το οποίο τώρα ξανά φορέσει ένας καλός του φίλος ο Νίκος Ζιαμπάρης.

Ο 29 χρόνος τερματοφύλακας πριν τον Ημίθεο φόρεσε τις φανέλες των Αχιλλέα Τριανδρίας, Οδυσσέα Κορδελιού, Πυρσό Γρεβενών,Μακεδονικού,Αναγέννηση Γιαννιτσών, Λάρισας, Ηρακλή (2012-13), με την παρουσία στον Γηραιό έπαιξε σε Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα, Πανιώνιο, και από πέρυσι τον Οκτώβριο στον Ηρακλή και πάλι,βοηθώντας στην άνοδο στην Football League.

Ο Βοσνιάδης με τον αριθμό 44 στον Αγροτικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος αμπαρης

Αποτέλεσμα εικόνας για βοσνιαδης παναγιωτης ηρακλης

Ο πρώτος που φόρεσε τον αριθμό 44 ήταν ο νυν γενικός αρχηγός της ομάδας, αλλά και πρώην αρχηγός Τάσος Κατσαμπής όταν ήρθε μεταγραφή στον Ηρακλή από τον συμπολίτη Π.Α.Ο.Κ το 2002, καθώς τότε το 4 φορούσε ο Γιώργος Κυριαζής.

Αποτέλεσμα εικόνας για τασος κατσαμπης ηρακλης

Αποτέλεσμα εικόνας για τασος κατσαμπης αριθμος

Ο αρχηγός αγωνίστηκε στον Ηρακλή από το 2002-2011 με 206 συμ. και (8)γκολ.

Πριν τον Βοσνιάδη το 44 φόρεσε ο Κώστας Ρουγκάλας.

Κώστας Ρουγκάλας

Ο Ρουγκάλας αγωνίστηκε τον Ιανουάριο του 2015 στον Ηρακλή έχοντας 6 συμμετοχές, πριν τον Ημίθεο είχε παίξει σε Ολυμπιακό, Εργοτέλη, Φωστήρα, Ατλέτικο Μαδρίτης Β, μετά τον Ηρακλή συνέχισε σε Ουντ-Χέφερλε Λέουβεν(Βέλγιο),Τίργκου Μούρες(Ρουμανία), Βέστερλο (Βέλγιο), από το καλοκαίρι ανήκει στην Δόξα Δράμας αντίπαλος των κυανολεύκων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Ρουγκάλας