Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Αλλαγές στο ρόστερ, στο προσκήνιο Ρουτκάουσκας, Πολυτάρχου, Γουντς και Μιλόσεβιτς!

Ο μπασκετικός Ηρακλής ετοιμάζει αλλαγές στο ρόστερ του με την απόκτηση τεσσάρων παικτών και την αποχώρηση δύο, στο προσκήνιο είναι τα ονόματα των Ρονάλντας Ρουτκάουσκας,Μιχάλη Πολυτάρχου,Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, και Τόνι Γουντς, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν οι Έντβινας Σέσκους και Σάββας Τζουγκαράκης που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι.

Επιστρέφει ο γνώριμος Ρουτάκουσκας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουτάκουσκας

Ο  προπονητής της ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης,  σκέφτεται την λύση ενός πιο λειτουργικού παίκτη στη θέση «5», με τον 26χρονο (2.03) Λιθουανό που διαθέτει ειδικότητα στο “pick and roll” παιχνίδι,σε αυτό ποντάρει πολλά ο κόουτς,  λόγο του Στεν Σοκ.

Ο Ρουτάκουσκας που γνωρίζει τα δεδομένα του Ηρακλή και της ελληνικής Α2, και η πεποίθηση ότι, στη δεύτερη πλέον θητεία του με τα «κυανόλευκα», θα είναι ώριμος στην απόδοσή του,  το γεγονός που δεν τον κράτησε πέρυσι ο Ηρακλής, είναι ότι σε αρκετά παιχνίδια της σεζόν δεν εμφάνιζε τον γνωστό και παραγωγικό, κάτω από το καλάθι, εαυτό του.

Με Ελληνικό διαβατήριο Τόνι Γουντς

Αποτέλεσμα εικόνας για Τόνι Γουντς

Ο Γουντς  που διαθέτει Ελληνικό διαβατήριο καθώς έχει παντρευτεί Ελληνίδα, έχει αγωνιστεί σε Κηφισιά, Ενέργκια Ροβινάρι (Ρουμανία), Πανιώνιο, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα Πάτρας, Ρίλσκι (Βουλγαρία), Σόλες Ντε Σάντο Ντομίνγκο (Άγιος Δομήνικος), και πάλι Πανιώνιο, ΕΘΑ Έγκωμης (Κύπρος) και είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

Ο 28 χρόνος σέντερ προορίζεται να αντικαταστήσει τον Σάββα Τζουγκαράκη στην θέση 5.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου για την θέση 2

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Πολυτάρχου

Στο πρόσωπο του Μιχάλη Πολυτάρχου βρίσκουν τον αντικαταστάτη του Σέσκους στο «2», που θα δώσει λύσεις στο περιφερειακό σουτ, ο 35χρονος (1.91), Ναξιώτης στην καταγωγή, σούτινγκ γκαρντ (μπορεί να δώσει λύσεις και στο «1») έχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό, Τρίκαλα, Αργοναύτη Ραφήνας, Αρδηττό, Ιεράπετρα, Ίκαρο Καλλιθέας, ΑΕΚ και Περιστέρι, έχοντας πανηγυρίσει ανόδους με τις δύο τελευταίες ομάδες του.

Ξανά στα κυανόλευκα μετά από χρόνια ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιγκόρ ΜιλόσεβιτςΑποτέλεσμα εικόνας για Ιγκόρ Μιλόσεβιτς

Μετά από 13 χρόνια είναι έτοιμος να ξανά φορέσει τον Ημίθεο στο στήθος ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που ξεκίνησε από τον Ηρακλή σε μικρή ηλικία, 0 32 χρόνος γκαρντ που λογίζεται ως Έλληνας αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.

Μετά τον Ημίθεο, αγωνίστηκε σε Ερυθρό Αστέρα, Ολυμπιακό, Μαρούσι, Λιέτουβος Ρίτας, Τράμπζονσπορ, Αστάνα, Μπράουνσβαϊκ, Καβάλα, ΑΕΚ Λάρνακας, Κύμη, Χολαργό και Περιστέρι.