Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

ΑΘ-10:»Το Σάββατο δίνουμε το σύνθημα της επιστροφής»

Ο σύνδεσμος του Ηρακλή Αυτόνομη Θύρα 10, έστειλε μήνυμα μέσω ανακοίνωσης της, για την πρεμιέρα του Σαββάτου, το οποίο είναι, το Σάββατο δίνουμε το σύνθημα της επιστροφής.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αθ-10 για την έναρξη του πρωταθλήματος και αναφέρει:

Η ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει πλέον και επίσημα, όπως επίσημα συνεχίζεται και ο πόλεμος απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά από μία σεζόν που στόχος ήταν ο Ηρακλής να συνεχίσει να υπάρχει μετά την καταστροφική περίοδο καναδού και λοιπών, κάποιοι »τρελοί» δώσανε το 110% και ανέβηκε η ομάδα τρένο. Άλλοι από θέσεις διοικητικές και άλλοι από τη θέση μας στην κερκίδα. Δείξαμε σε όλους πως όσο και να μας πολεμάνε, αυτή η ιδέα και η ιστορία δε διαλύεται έτσι απλά.
Πέρασε 1,5 χρόνος, η ομάδα πλέον στη δεύτερη κατηγορία, με νέα διοίκηση και όραμα. Κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται μπλοκάροντας λογαριασμούς και φέρνοντας σύγχυση. Αυτό όμως δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί.

Το Σάββατο πάμε να δείξουμε τί πολεμήσανε και τί δημιουργήσανε.
Τί προσπάθησαν να διαλύσουν και τί συσπείρωσαν.

Πολεμάνε το οπαδικό κίνημα και εμείς είμαστε εκεί και δεν κάνουμε βήμα πίσω.
Πολεμάνε το Σύλλογο, και οι ακαδημίες γεμίζουν με χιλιάδες παιδάκια σε όλα τα τμήματα.
Πολεμάνε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε ένα χρόνο από τώρα θα είμαστε εκεί μπροστά τους να διδάξουμε τί σημαίνει »Ανώτερη Σχολή Ποδοσφαίρου… Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

Στο όνομα του Ηρακλή λοιπόν δηλώνουμε παρών σε όλα τα πέταλα, σε κάθε τους σκέψη που θέλει να χτυπήσει το Σύλλογο και γεμίζουμε το γήπεδο. Στέλνουμε μήνυμα συσπείρωσης, δημιουργίας και αυτονομίας.

Έτσι όπως τα καταφέραμε από τις πρώτες πορείες του 2010 μέχρι τις τελευταίες του 2017.
Έτσι όπως πήγαμε σε κάθε γήπεδο, από χωράφια μέχρι και νησιά.
Έτσι όπως σπάσαμε κάθε μπλόκο, από τα τρένα μέχρι περνώντας τα ποτάμια.

Το Σάββατο ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής, εκεί όπου δεν πέσαμε ποτέ. Εκεί όπου δε φύγαμε ποτέ. Μόνο στην ιδέα ότι ο Ηρακλής επιστρέφει, τρομάζουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν τρικλοποδιές.

Καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας και φυσικά θα υπάρχουν και πριν τον αγώνα στο Αυτόνομο πάρκο.

Υγ. 1 : ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Υγ. 2 : Άντεξε η αγάπη μας ολόκληρο αιώνα! | 80.11.17