Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ήττα κόντρα στον Ερμή Αγιάς, κατατέθηκε ένταση!

Σε μία εμφάνιση που έδειξε πολλά, τόσο για την πρόθεση των παικτών του Κώστα Μέξα, όσο και για τις απουσίες που στοίχισαν στον «Ημίθεο» το πολύτιμο διπλό στη Λάρισα, με τη διαιτητική τριάδα (Μπήτης, Ξενικάκης, Ντούρας) να πραγματοποιεί πολλά λάθη.

Με πρωταγωνιστή τον Κούκσικς που πέτυχε 37 πόντους με 8 τρίποντα, από πλευράς γηπεδούχων, και τους Αθανασούλα-Κακαρούδη από τον Ηρακλή (20 και 17 πόντους αντίστοιχα), ο αγώνας έφτασε στην παράταση, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 91-86.

Ξεχώρισαν τα πολλά αμυντικά λάθη του «Ημίθεου» καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με το πρώτο δεκάλεπτο να σταματάει στο 24-21.

Τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα και η κακή άμυνα, ωστόσο, έφτασε τον αγώνα στο +8 για τον Ερμή (41-33), με τον Ηρακλή να καταφέρνει να πάρει τη διαφορά στο κλείσιμο της 3ης περιόδου με 57-61.

Στην τέταρτη περίοδο, ο «Ημίθεος» έφτασε κοντά στη νίκη με 73-76, ωστόσο ένα τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου του Κούκσιτς έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Εκεί, ο Ηρακλής λύγισε από τις απουσίες και την κούραση, με τους διαιτητές να μην δίνουν καθαρά φάουλ και αγκωνιές των γηπεδούχων, αποβάλλοντας μάλιστα τον Κακαρούδη με 5 φάουλ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Μπήτης-Ξενικάκης-Ντούρας (Βαρνάς)

Δεκάλεπτα: 24-21, 41-33, 57-61, 76-76, πρτ. 91-86

Ερμής Αγ. (Σκαραφίγκας): Τσιαμπαλής, Τσιλούλης 6 (1), Σπυρόπουλος 4, Τζόλος 4, Κόμματος 14 (1), Νταλός, Τριανταφύλλου 12 (1), Κούκσικς 37 (8), Λάππας 2, Λόλας 12.

Ηρακλής (Μέξας): Αγγελακόπουλος 4, Αθανασούλας 20 (3), Σοκ, Ρουτκάουσκας 13, Πολυτάρχου 9 (1), Κακαρούδης 17 (1), Αποστολίδης, Καλαϊτζίδης 4, Γιαννακίδης 8 (2), Τζουγκαράκης 11.

 

Η ένσταση

Οι άνθρωποι του Ηρακλή θα καταθέσουν ένσταση για εκπρόθεσμο καλάθι του Κούκσιτς στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Την ένστασή θα υποβάλει ο αρχηγός των «κυανόλευκων» Δημήτρης Καλαΐτζίδης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Γηραιού κατέθεσαν την ένσταση και πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής.

H ΚΑΕ Ηρακλής μέσω της σελίδας της στο facebook αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας έχασε στην παράταση από τον Ερμη Αγιας, τον οποίο και συγχαίρουμε. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τη διαιτησία του αγώνα. Η ομάδα μας υπέβαλλε ένσταση για το εκπρόθεσμο καλάθι της ισοφάρισης στην κανονική διάρκεια του αγώνα ενώ εκφράζει τα παράπονα της για την όλη διαιτητική συμπεριφορά απέναντι μας. Ίσως κάποιοι να φοβούνται, ίσως να επηρεάζονται, ίσως απλά να ήταν μια κακή μέρα. Να γνωρίζουν ότι η δίκη μας κακή μέρα δε σημαίνει ότι θα τους δίνει δικαίωμα να μας αδικούν. Συνεχίζουμε!

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την υπερπροσπάθεια! Και πάλι συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Χρόνια πολλά σε όλους…