Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Ήθελε, αλλά… δεν αρκούσε!

Ο Ηρακλής ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με το Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο, είχε διάθεση και ευκαιρίες, ωστόσο ο Απόλλωνας πήρε την πολύτιμη νίκη στην Ευκαρπία.

Παρότι ο «Ημίθεος» παρουσιάστηκε βελτιωμένος και με διάθεση να δημιουργήσει ευκαιρίες, γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής πίεζε και είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 40′, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν στο 41′ με τον Αμαραντίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κυβέλιδης έκανε το 0-2, μετά από κεφαλιά του Ολαϊτάν στο δοκάρι.

Ο κόσμος αποδοκίμασε στο ημίχρονο την ομάδα, πετυχαίνοντας τη δυναμική είσοδο των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Σταδιακά, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, έπαιρναν φάουλ στη μεσαία γραμμή και ανέβαιναν στο χώρο, ισορροπώντας το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Γηραιού, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, βάζοντας μέσα στο παιχνίδι τους Ντούνη, Χασομέρη και Πτηνόπουλο.

Παρ’ όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου.

Μοιραία ήρθε η ήττα, γεγονός που βάζει και επίσημα τον Ηρακλή σε «μπελάδες» σχετικά με την παραμονή της ομάδας στη Football League.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ:

Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος (67΄ Ντούνης), Γιαννίτσης, Κούσας, Καζναφέρης, Στάμου, Πασάς, Κωστούλας, Κλέιτον (69΄ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ:

Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46΄ Τσουμάνης), Πουρτουλίδης (82΄ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.