Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Έτοιμος να αποκτήσει τον Ιωάννη Δημακόπουλο! (vids)

Ο μπασκετικός Ηρακλής και ο προπονητής της ομάδας Λεύτερης Χατζηκυριακίδης ετοιμάζουν σιγά σιγά την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ημίθεος έχει αποκτήσει τους Ένβιντας Σέσκους, Στεν Σοκ Γιαννόπουλο, και Σταμάτη Μπένα, συνεχίζουν οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Κώστας Κακαρούδης,Βασίλης Αγγελακόπουλος και Μιχάλης Γιαννακίδης, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Γκαγκαλούδης, Ντάριους Ουάσιγκντον, Στάθης Παπαδιονυσίου,Γιώργος Γεωργάκης.

Η ομάδα του Λεύτερη Χατζηκυριακίδη είναι έτοιμη για μια πολύ καλή μεταγραφή, ο λόγος  για τον Ιωάννη Δημακόπυλο 24χρονο, ύψους 2.18 (!) σέντερ, γιο του παλιού ψηλού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Δημακόπουλου (φόργουορντ/σέντερ, με εξαιρετική τεχνική και πολύ καλό μακρινό σουτ, ο πατέρας) και έχει «ανατραφεί» μπασκετικά στις ΗΠΑ.

Ο Δημακόπουλος φοίτησε στο High School “Cathedral” του Los Angeles, ενώ σπούδασε Εγκληματολογία στο “UC Irvine”, με του οποίου την ομάδα αγωνίστηκε στο NCAA, καταγράφοντας θετικές αγωνιστικές επιδόσεις.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η Παρτιζάν, Κολοσσός Ρόδου,Πανιώνιος και η Μπασκόνια Β ομάδα της Γ΄κατηγορίας Ισπανίας.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο: