19 Μαΐου 2024

Το bluenews.gr και οι στόχοι του

 

logo

Το  www.bluenews.gr  μπαίνει στο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργήσει μία μεγάλη κυανόλευκη παρέα.

Η αναγέννηση του συλλόγου και η συσπείρωση της οικογένειας είναι ο στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να πετύχουμε κέντρο.

Η αρνητική ενέργεια είναι ο εχθρός μας και θα τον πολεμήσουμε μέχρι να εξαφανιστεί, με την ελπίδα ότι θα δούμε τον Ηρακλή (σε όλα τα αθλήματα) σε υψηλό επίπεδο και τα γήπεδα που θα αγωνίζεται γεμάτα από τον κόσμο του.

Μαζί με τα άλλα διαδικτυακά κυανόλευκα ΜΜΕ (όλοι φίλοι συνάδελφοι, και συναγωνιστές) θα σας ενημερώνουμε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, ενώ κάνουμε και άνοιγμα σε σπουδαστές σχολών δημοσιογραφίας να έρθουν κοντά μας και να δημιουργήσουν το δικό τους blog, έτσι ώστε να κάνουν την αρχή στην καριέρα τους.

Επίσης θέλουμε την γνώμη σας, αρκεί να μην ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια, και οποιοσδήποτε θέλει να την εκφράζει είναι καλοδεχούμενος, αρκεί να συνοδεύεται από το πραγματικό του ονοματεπώνυμο.
Επειδή κάθε αρχή είναι δύσκολη, ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση, οι προτάσεις και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις σας είναι για εμάς χρήσιμες και τις περιμένουμε με μεγάλη χαρά.