Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Το 2018 φεύγει…Το 2019 έρχεται με τον Ηρακλή να θέλει αντεπίθεση!

Καθώς βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την φυγή του 2018, όλος ο κόσμος αυτές τις γιορτινές μέρες χαλαρώνει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάνοντας ευχές, και ελπίζοντας το 2019 να φέρει περισσότερες χαρές!

Καταρχάς πρέπει όλοι μας να έχουμε υγεία πάνω από όλα, στην συνέχεια όταν ξεκινά μια καινούργια χρονιά, κάνεις τον απολογισμό της προηγούμενης, κρατώντας τα θετικά και τα αρνητικά!

Στο κεφάλαιο ΗΡΑΚΛΗΣ

Το 2018 αφήνει πίσω του τον Ηρακλή και τον κόσμο του με πολύ στεναχώρια και πίκρα, κυρίως για τα τμήματα του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ αλλά και του γυναικείου μπάσκετ, σε αντίθεση με μπάσκετ ανδρών όπου ο Ημίθεος είναι μέσα στον στόχο του διεκδικώντας την άνοδο με αξιώσεις…

Ας τα πάρουμε ένα ένα….

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής άφησε πίσω του το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, έχοντας ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, αλλά από φαβορί έγινε κομπάρσος της κατηγορίας.

Μια ομάδα που δεν διαθέτει καθόλου ψυχολογία, χωρίς νεύρο, μοιάζοντας με ασθενή που δεν παίρνει γιατρειά, καθώς ο Ιανουάριος έρχεται οι αλλαγές θα είναι πολλές όπως και το καλοκαίρι, είδη ο Ημίθεος σε μόλις 14 αγώνες μαζί με το κύπελλο έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές από τον Σπύρο Μπαξεβάνο που ξεκίνησε την προετοιμασία, τον Αλέκο Βοσνιάδη,στην συνέχεια τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον Τάσο Κατσαμπή που κατέβασε την ομάδα στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ, ως τον Μανουέλ΄Ρόκα που είναι τώρα!

Η εικόνα δεν άλλαξε εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, ζητείται αντίδραση και αντεπίθεση…

Η χρονιά όπως είχε πει ο μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος δεν τελείωσε, όμως χάθηκε η άνοδος, χάθηκε η ελπίδα και η υπομονή του κόσμου, για αυτό πρέπει να γίνουν κινήσεις για έναν Ηρακλή που θα δείξει το όνομα του δίνοντας ελπίδες για μια νέα αρχή που θα τον κάνει δυνατό, μαθαίνοντας από τα λάθη του!!!

Στο βόλεϊ δυστυχώς και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά, η ομάδα παρουσιάζει κακό πρόσωπο, με πολλές ήττες που γίνονται και εντός Μίκρας, η οποία πέρυσι ήταν το μεγάλο όπλο του Αυτοκράτορα.

Ούτε στην Ευρώπη κατάφερε ο Ηρακλής να θυμίσει το όνομα του, πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα, χωρίς να συνεχίσει η ομάδα να βυθίζεται βαθμολογικά!!!

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με τις συνεχόμενες ήττες, αλλά γενικά και με τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι.

Τέλος το «κυανόλευκο» μπάσκετ βρίσκεται σε καλό δρόμο έχοντας ψυχολογία, μοιάζει μια ομάδα οικογένεια, που θα παλέψει ως το τέλος για την άνοδο στην Α1, η οποία θα λυτρώσει τον κόσμο της ομάδας, αφού περιμένει αυτή την στιγμή τρία χρόνια, όπου πρωταγωνιστεί.

Μελανό σημείο οι τραυματισμοί του Στεν Σοκ και του Μιχάλη Πολυτάρχου δύο πολύ σημαντικών παικτών της ομάδας, για την άνοδο, ίσως υπάρξει εκ νέου ενίσχυση.

Καλή χρονιά στον κόσμο του Ηρακλή, με υγεία,ευτυχία,αγάπη, πίστη και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες!