Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Οι εκλεκτοί του Μανουέλ Ρόκα για τον αγώνα με τον Κισσαμικό,τέλος ο Κλέιτον!

Ο προπονητής του Ηρακλή, Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Κισσαμικό στα Χανιά για την 11η αγωνιστική της Football league.

Εκεί θα είναι οι τρεις νεοαποκτηθέντες του Ηρακλή, ο λόγος για τους Στεργίδη,Ορφανίδη και Βίτλη.

Την «κυανόλευκη» αποστολή αποτελούν οι:

Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Ορφανίδης, Στεργίδης, Βιτλής, Κούσας, Ντούνης, Χασομέρης, Περόνε, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κωστούλας, Στάμου, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης, Κουτρομάνος, Πτηνόπουλος.

Αντίπαλοι οι Αλέκος Βοσνιάδης και Χουσεϊν Μουμίν

Ο Ηρακλής θα βρει αντίπαλους στα Χανιά τον πρώην προπονητή του Αλέκο Βοσνιάδη, και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Χουσεϊν Μουμίν.

Τέλος ο Σίλβα Κλέιτον

Η διοίκηση του Ημίθεου αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Σίλβα Κλέιτον, καθώς  από Δευτέρα θα προχωρήσουν διαδικασίες περαιτέρω τακτοποίησης των οικονομικών θεμάτων μαζί του (μετά τη χθεσινή πρώτη καταβολή), προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό της λύσης συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο.