Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Αναστολή λειτουργίας του bluenews

Μετά από πολλή σκέψη αποφασίσθηκε η αναστολή λειτουργίας του ιστότοπου bluenews από 8/1/2019 Ευχαριστώ πολύ όσους μας ακολούθησαν διαβάζοντας την σελίδα μας και ακολουθώντας μας στα social media. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους Περισσότερα »

 

Αθανασιάδης, Κάσες και Πετρόπουλος στα «ραντάρ» του Ηρακλή!

Μετά και την απομάκρυνση αρκετών ποδοσφαιριστών, άπαντες στον Ηρακλή «ψάχνονται» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής ενίσχυσης, έτσι ώστε να αλλάξουν άρδην την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Στο στόχαστρο του «Ημίθεου» βρίσκονται αυτήν τη στιγμή τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, όπως κρίνει το τεχνικό επιτελείο, την ομάδα.

Και οι τρεις έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νυν τεχνικό του Ηρακλή, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος έχει άριστη γνώμη για την αξία τους.

Ο λόγος για τους Γιώργο Αθανασιάδη, Χοσέ Κάσες και Αντώνη Πετρόπουλο.

  • Ο Γιώργος Αθανασιάδης φέτος έχει μόλις 7 εμφανίσεις στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα με παραστάσεις από Super League, παρότι είναι μόλις 25 χρονών, αφού πήρε πολύτιμο χρόνο συμμετοχής όταν ήταν στο δυναμικό του Πανθρακικού με προπονητή τον Ρόκα.

 

  • Ο Χοσέ Κάσες είναι ένας πολύπειρος, 32 χρονών, μέσος με άρτια τεχνικά χαρκτηριστικά, ανήκει στην Οριουέλα, ενώ έχει συνεργαστεί με τον νυν προπονητή του Ηρακλή στην κοινή τους θητεία στον Πανθρακικό.

 

  • Ο πιο… γνωστός της λίστας είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο φορ που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Μπάρι και μέχρι το καλοκαίρι φορούσε τα χρώματα του Πλατανιά στη Super League. 

 

Μετά τον υποβιβασμό έμεινε ελεύθερος, ενώ καθ’ όλη τη χρονιά είχε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή του, που δεν ήταν άλλος από τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.